5 – Werken bij ons

Werken

Bij Smit

Een veelzijdige werkplek!
Waar positiviteit, hard werken met plezier centraal staat.

Open

Vacatures

Bij Smit zijn wij altijd op zoek naar enthousiaste nieuwe medewerkers. Voor in ons restaurant, café, keuken of ijssalon.

Lijkt het jou wat om team Smit te versterken?

Stuur dan een e-mailbericht naar Pien Buitink ([email protected]) of kom langs!

Schoonmaker horeca

gezocht

In ons restaurant, café en keuken ontvangen wij veel gasten.
Dat alles er netjes uitziet, schoon is en leuk aangekleed gaat niet vanzelf.
Daar zijn drie dames elke week druk mee en zij zoeken versterking!

Wie zoeken wij?
- minimaal 16 jaar
- oog voor detail
- beschikbaar tussen 8.00 en 11.00 uur  (dagen en uren in overleg)
- Gedreven doorpakker!

Wat bieden wij jou?
- planning minimaal 4 weken vooruit
- leuke collega's, personeelsfeestjes en borrels
- veel flexibiliteit in dagen
- lekkere koffie!

Lijkt jou dit leuk?
Stuur dan een e-mailbericht naar Pien Buitink ([email protected]).

Barkeeper

Cafe Smit

Wij zijn op zoek naar een leuke barkeeper voor 28 uur in de week!

Café Smit is geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag.
Hierbij is ruimte om zelf nieuwe dranken aan te dragen en mee te denken over leuke events.

Eigenschappen:
- minimaal 20 jaar
- sociaal en communicatief vaardig
- kan goed samen maar ook zelfstandig werken
- interesse in speciaal bieren, wijnen en meer.

Wij bieden jou:
- gezellige personeelsfeestjes en borrels
- vrijheid om zelf geschikte events te organiseren
- doorgroeimogelijkheden tot leidinggevende
- social media

Wil jij meer weten?
Stuur dan een e-mailbericht naar Pien Buitink ([email protected]).

Ysscheppers

gezocht

Onze IJssalon is tijdens het hoogseizoen 7 dagen in de week geopend!
Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe enthousiaste ijsscheppers.

Wie zoeken wij?
- minimaal 16 jaar
- spontaan en communicatief vaardig
- kan redelijk hoofdrekenen
- creatief en gek op ijs
- minimaal 2 dagdelen in de week beschikbaar

Wat bieden wij jou?
- planning minimaal 4 weken vooruit
- leuke collega's, personeelsfeestjes en borrels
- nieuwe ijssmaken bedenken en proeven
- doorgroei mogelijkheden (ijsbonbons maken, ijstaarten, helpen ijs draaien)

Lijkt jou dit leuk?
Stuur dan een e-mailbericht naar Pien Buitink ([email protected]).

Verhaaltje

Over Ons

Al meer dan 200 jaar een begrip in Losser en al die tijd hebben wij al vele gasten een unieke beleving laten ervaren.

Over Ons

Grand Café Smit

Ons team doet er alles aan om u gastvrij te ontvangen. Bij Grand Café Smit is het mogelijk enkel een drankje te nuttigen, tot het organiseren van jouw unieke feest. Goed om te weten: wij zijn actief bezig met het verduurzamen van ons horeca bedrijf.

Yssalon

De Koale Kant

Met trots presenteren wij onze eigen ijssalon - De Koale Kant - en vers huisgemaakt ijs. Hier wordt al het ijs zelf bereid met verse regionale producten. Het assortiment proberen wij zo gevarieerd mogelijk te houden om zo voor ieder wat wils aan te kunnen bieden.

Naar de website

Café

Smit

Kom gezellig bij Café Smit onze unieke bier-, wijn-, whisky-, of gin tonic kaart proeven.
Volg ons op Facebook of Instagram voor meer informatie!

1810: Het Begin

De geschiedenis van Grand Café Smit begon bij Hendrik Smit, eigenaar van het Teylers Nyehuis (voormalig Logement & Hotel Smit). Gerard, zijn zoon, creëerde naast het logement ook een tweede vergaderruimte voor de Gemeente Losser. 

Vooruit in de tijd, in 1910, brengt ons bij het eerste eeuwfeest. Caecilia Smit laat het bestaande gebouw afbreken en herbouwen; compleet met nieuwe verdieping, paardenstallen, café, restaurant en een winkel. Met de verbouwing is beneden ruimte gecreëerd voor ontvangst van grote gezelschappen. De zaal wordt vooral als eetzaal en voor bijzondere gelegenheden gebruikt, zoals bruiloften en feestelijke bijeenkomsten. 

Na Suub Smit junior ging het hotel en de slijterij over naar zus Marianne en haar man Herman Poorthuis. In 1996 doet Marianne Poorthuis-Smit een stap terug om de initiatieven van de volgende familiegeneratie alle vrijheid te geven. Het voormalige koetshuis wordt dan al jaren niet meer als zodanig gebruikt en hierin komt een jongerencafé. Naast de uitbreiding van het jongerencafé wordt het gebouw in 1997 aan de binnenzijde grondig aangepakt en omgebouwd tot Grand Café.  

In 2015 wordt het Grand Café weer volledig gerestyled, waarbij blijkt dat oud en nieuw goed bij elkaar past. Met de metamorfose en de nieuwe zetting zijn we weer geheel bij de tijd en klaar voor heel veel gezellige dagen en bijzondere gelegenheden.